Vermogensbeheer

De beleggingsportefeuille wordt ingericht en beheerd, rekeninghoudend met specifieke voorkeuren en wensen van u als klant. Dit doen wij aan de hand van tevoren vastgestelde uitgangspunten, onderzoek en beleggingsopinies, actuele marktontwikkelingen en tussentijdse portefeuilleanalyses. Het is de bedoeling dat de beleggingsportefeuille zo bij u past dat u er zelf geen omkijken naar heeft. Overigens kunt u de samenstelling en ontwikkeling van de portefeuille op de voet volgen via internet en een app.

Grondige inventarisatie

Allereerst vragen wij wat u van beleggen en de beleggingsdienstverlening verwacht. Uw persoonlijke wensen worden duidelijk vastgelegd. U als persoon, uw omstandigheden en wensen staan centraal. Voor zowel particuliere als zakelijke beleggers worden de beleggingen beheerd, met de vastgestelde doelstellingen en afspraken als uitgangspunt.

Doorlopend aandacht voor de beleggingsportefeuille

Wij spreiden beleggingen wereldwijd en het liefst in zo veel mogelijk verschillende regio’s en sectoren en herbalanceren regelmatig binnen de geldende bandbreedtes. Met onze expertise en ervaring varen wij scherp aan de wind: kansen benutten binnen de afgesproken verhouding tussen risico en rendement en de portefeuille op koers houden. Daarbij is consequent risicobeheer een must.

Wij staan actief aan het roer

Een aansprekend en passend rendement is afhankelijk van het risico dat bij u past. Hoge rendementen gaan samen met hoge risico’s. Er zijn mogelijkheden om hoge rendementen te realiseren met een acceptabel risico door naast een goede spreiding in de portefeuille gebruik te maken van financiële instrumenten (zoals geschreven call opties).

Is uw interesse gewekt? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, ook voor een second opinion van uw huidige beleggingsportefeuille!

5 sterren beoordeling vermogensbeheer ViB