Beleggingsportefeuille

Wij nemen graag de zorgen en werkzaamheden voor onze klanten uit handen. Met een ruime bancaire achtergrond bij banken als Rabobank, Banque Artesia, Fortis, Schretlen & Co zijn wij in staat in te schatten wat voor een belegger belangrijk is. Uw beleggingsportefeuille wordt ingericht en onderhouden, rekeninghoudend met specifieke voorkeuren en wensen van u als klant. Aan de hand van tevoren vastgestelde uitgangspunten, onderzoek en opinies, actuele marktontwikkelingen beheren wij de beleggingsportefeuille aan de hand van onze 'core-satellite'-strategie en tussentijdse portefeuilleanalyses.

Beleggingsdienstverlening

Allereerst vragen wij wat u van beleggen en de beleggingsdienstverlening verwacht. Uw persoonlijke wensen worden duidelijk vastgelegd. U als persoon en uw omstandigheden en wensen staan centraal. Met de gestelde doelstellingen als uitgangspunt herbalanceren wij telkens de beleggingen van zowel particuliere als zakelijke beleggers.

Beleggen namens u

Bij Vermogen in Balans merken wij dat beleggers maatwerk en een persoonlijke benadering waarderen. Wij nemen de tijd en geven de aandacht die nodig is. Daarbij is vertrouwen belangrijk. U kunt ervan uitgaan dat wij inzoomen en rekening houden met de eigen specifieke situatie. Ons uitgangspunt is dat wij naast de klant, de partner, en vaak diens accountant staan. Door onze ervaring, deskundigheid en inlevingsvermogen houden wij met werkelijk ‘alles’ rekening wat relevant is voor het nastreven van de gemaakte afspraken of doelstelling.

Beleggingsinstrumenten

Onze organisatie voldoet aan de wettelijke zorgplicht. Het klantbelang staat centraal en beleggen moet passen. Volgens een ‘core-satellite’ strategie vullen wij de portefeuille in met beleggingsfondsen, indextrackers, individuele aandelen en obligaties. Daarnaast passen wij beleggingsinstrumenten toe zoals opties, waarmee wij extra bescherming of rendement kunnen bieden.

Continu beheer

De portefeuille op koers houden is van primair belang. Wij geven geen advies, maar staan actief aan het roer. Van doorlopend beheer mag u immers meer verwachten dan van beleggingsadvies zoals we dat kenden. Met onze expertise en ervaring zijn wij ervan overtuigd op termijn uw vermogen in balans te kunnen houden. Daarvoor varen wij scherp aan de wind: zo goed mogelijk kansen benutten en de winsten verzilveren.

Balans tussen risico en rendement

Rendement gaat hand in hand met risico's. Een goed en passend rendement is afhankelijk van het risico dat bij u past. Wij beleggen wereldwijd en het liefst in zo veel mogelijk verschillende regio’s en sectoren. Daarnaast zijn er mogelijkheden om extra rendement te realiseren met een weloverwogen risico. Wij doen dit door naast een goede spreiding binnen de portefeuille gebruik te maken van financiële instrumenten (zoals opties en gestructureerde producten).

Is uw interesse gewekt?

Inloggen

Door op het onderstaande logo te klikken, komt u als relatie automatisch terecht op de website waar u kunt inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord om de samenstelling en ontwikkeling van uw beleggingsportefeuille op de voet te kunnen volgen.

Naar de login van Insinger Gilissen

Download de gratis app:

Apple

Google/Android