Wat wij doen

Wij nemen graag de zorgen en werkzaamheden voor onze klanten uit handen. Met een ruime bancaire achtergrond bij banken als Rabobank, Banque Artesia, Fortis, Schretlen & Co zijn wij in staat in te schatten wat voor een belegger belangrijk is. Aan de hand van tevoren vastgestelde uitgangspunten, onderzoek en opinies, actuele marktontwikkelingen beheren wij de spreiding in de beleggingsportefeuille. Aan de hand van onze 'core-satellite' strategie vullen wij de portefeuille in met beleggingsfondsen, indextrackers, individuele aandelen en obligaties. Daarnaast passen wij beleggingsinstrumenten toe zoals opties, waarmee wij extra bescherming of rendement kunnen bieden. Tussentijds monitoren wij deze met portefeuilleanalyses.

Het gaat om U

U, uw omstandigheden en wensen staan centraal. Allereerst vragen wij wat u van beleggen en de beleggingsdienstverlening verwacht. De afspraken en uw wensen worden duidelijk vastgelegd. Uw beleggingsportefeuille wordt ingericht en onderhouden, rekeninghoudend met specifieke voorkeuren en wensen van u als klant. Met de gestelde doelstellingen als uitgangspunt herbalanceren wij telkens de beleggingen van zowel particuliere als zakelijke beleggers.

Wij beleggen voor u

Bij Vermogen in Balans merken wij dat beleggers maatwerk en een persoonlijke benadering waarderen. Wij nemen de tijd en geven de aandacht die nodig is. Daarbij is vertrouwen belangrijk. U kunt ervan uitgaan dat wij inzoomen en rekening houden met uw eigen specifieke situatie. Ons uitgangspunt is dat wij naast u, uw partner en vaak uw accountant staan. Wij willen werkelijk met ‘alles’ rekening houden wat relevant is voor het nastreven van de gemaakte afspraken of doelstelling. Er is tussentijds alle ruimte voor uw wensen.

Doorlopend vermogensbeheer

De dienstverlening van Vermogen in Balans voldoet aan alle wettelijke eisen. Het klantbelang staat centraal en beleggen moet passen. De portefeuille op koers houden is van primair belang. Wij geven geen advies, maar staan actief aan het roer. Van doorlopend beheer mag u immers meer verwachten dan van beleggingsadvies zoals we dat kenden. Met onze expertise en ervaring streven wij er naar uw vermogen in balans te houden. Wij varen scherp aan de wind: zo goed mogelijk kansen benutten en actief risico's beheersen.

Balans tussen risico en rendement

Rendement en risico gaan hand in hand. Een zorgvuldige afweging van het rendement is afhankelijk van het risico dat werkelijk bij uw situatie past. Wij beleggen wereldwijd gespreid en het liefst in zo veel mogelijk verschillende regio’s en sectoren. Echter zijn er daarnaast mogelijkheden om extra rendement te realiseren met een weloverwogen risico. Wij doen dit door naast een goede spreiding binnen de portefeuille beperkt gebruik te maken van financiële instrumenten (zoals opties en gestructureerde producten).

            Is uw interesse gewekt?

Volg uw beleggingen

Door het onderstaande logo aan te klikken komt u, als relatie van Vermogen in Balans, direct terecht op de website waar u met uw gebruikersnaam en wachtwoord kunt inloggen. Vervolgens kunt u de samenstelling en ontwikkeling van uw beleggingsportefeuille op de voet volgen.

Naar de login van Insinger Gilissen

Download de gratis app:

Apple

Google/Android