Groepsfoto ViB
Als zelfstandig vermogensbeheerteam zijn wij onafhankelijk terwijl uw vermogen veilig bij effectenbank InsingerGilissen Bankiers bewaard wordt. Vermogen in Balans beheert uw vermogen onafhankelijk en objectief. Maatwerk en beleggingen die niet lang vast staan. Het door toezichthouder AFM goedgekeurde beleggingsbeleid is zorgvuldig vastgesteld en wordt door Vermogen in Balans doorlopend getoetst aan wettelijke eisen en de actualiteiten en ontwikkelingen in de financiële markten.

Beleggingsteam

Wij zijn Peter Roos, Tom Spaan en Gregor Pak, drie ervaren en persoonlijk ingestelde vermogensbeheerders. Wij wonen en werken in de omgeving, ademen en beleven wat u als klant zoekt. Daarbij vinden wij dat het vermogen in balans moet zijn met de specifieke klantsituatie en houden daarom graag rekening met de wensen van u als klant. Het is dan ook onze intentie om dichtbij u, uw partner, accountant, de beurs en de beleggingen te staan. Wij nemen daarvoor alle tijd en aandacht die nodig is.

Ons motto: zo goed mogelijk uw Vermogen in Balans. ViB met de V van Vriendelijk, Vertrouwd en Vakkundig!

Ervaren vermogensbeheerders

Het beleggingsteam bestaat uit deskundige door DSI geregistreerde en gecertificeerde vermogensbeheerders, allen met een bancaire achtergrond en periodiek getoetst op integriteit, beleggingskennis en -vaardigheden. De vermogensbeheerder is het aanspreekpunt voor alle effecten- en bankzaken. Daarnaast maken wij gebruik van extern compliance-officer Annelies de Reus van Dutch Compliance.

Altijd bereikbaar

Het vermogensbeheerkantoor is gevestigd in Nootdorp en wij zijn van oudsher actief in Pijnacker, Bleiswijk, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en omstreken, waar wij onze wortels en netwerk hebben.

Wij zijn altijd bereikbaar voor een oriënterend gesprek, via tel. 015 711 27 32 maar vooral op onze mobiele nummers en ook voor een eerste eenvoudig contact door een berichtje via onze website te sturen (zie bij Contact). Wij staan 7 dagen per week voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Betrouwbaar en solide

Voor vermogensbeheer geldt een zware zorgplicht naar beleggers en een vergunningplicht. Vermogen in Balans beschikt over een vergunning van toezichthouder Autoriteit Financiële Markten (AFM) voor de dienstverlening vermogensbeheer. Tevens geldt er de goedkeuring van De Nederlandsche Bank (DNB). Daarnaast is Vermogen in Balans als vermogensbeheerder ingeschreven bij de KvK, aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) en bij het Dutch Securities Institute (DSI). Bij Vermogen in Balans is elk teamlid DSI-gecertificeerd.

Vraag ons gerust om verdere toelichting.

Direct bereikbaar

Peter Roos, Vermogen in Balans.
Peter Roos, vermogensbeheerder
Tel. 0637254348
Tom Spaan, Vermogen in Balans.
Gregor Pak, vermogensbeheerder
Tel. 06 53 55 93 43
Tom Spaan, Vermogen in Balans.
Tom Spaan, vermogensbeheerder
Tel. 06 83 23 06 65
Annelies de Reus, Dutch Compliance, Vermogen in Balans
Annelies de Reus, compliance-officer