Team ViB

Voordelen van een zelfstandige vermogensbeheerder

Het voordeel van ons als zelfstandige vermogensbeheerder is dat wij onafhankelijk zijn en uw vermogen veilig bij de bank staat (effectenbank InsingerGilissen Bankiers). Wij beheren uw vermogen onafhankelijk en objectief. Wij hebben geen eigen producten in de portefeuille en beleggen niet in stukken die lang vast staan. Wij hanteren een eigen, door de AFM goedgekeurd, beleggingsbeleid wat zorgvuldig is vastgesteld en doorlopend wordt getoetst aan actualiteiten en ontwikkelingen in de financiële markten.

Ervaren vermogensbeheerders

Wij zijn Peter Roos, Tom Spaan en Gregor Pak, drie ervaren en persoonlijk ingestelde vermogensbeheerders. Wij wonen en werken in de omgeving, ademen en beleven wat u als klant zoekt. Daarbij vinden wij dat het vermogen in balans moet zijn met de specifieke klantsituatie en houden daarom graag rekening met de wensen van u als klant. Het is dan ook onze intentie om dichtbij u, uw partner, accountant, de beurs en de beleggingen te staan. Wij nemen daarvoor alle tijd en aandacht die nodig is.

Ons motto: zo goed mogelijk uw Vermogen in Balans. ViB met de V van Vriendelijk, Vertrouwd en Vakkundig!

Beleggingsteam

Het beleggingsteam bestaat uit deskundige door DSI geregistreerde en gecertificeerde vermogensbeheerders, allen met een bancaire achtergrond en periodiek getoetst op integriteit, beleggingskennis en -vaardigheden. De vermogensbeheerder is het aanspreekpunt voor alle effecten- en bankzaken. Daarnaast maken wij gebruik van extern compliance-officer Annelies de Reus van Dutch Compliance.

Het vermogensbeheerkantoor is gevestigd in Nootdorp en wij zijn van oudsher actief in Pijnacker, Bleiswijk, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en omstreken, waar wij onze wortels en netwerk hebben.

Wij zijn altijd bereikbaar voor een oriënterend gesprek, via tel. 015 711 27 32 maar vooral op onze mobiele nummers en ook voor een eerste eenvoudig contact door een berichtje via onze website te sturen (zie bij Contact). Wij staan 7 dagen per week voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Betrouwbaar

Vermogen in Balans (ViB) en effectenbank InsingerGilissen Bankiers hebben ieder een eigen vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en staan onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB). Daarnaast is ViB aangesloten bij het Dutch Securities Institute (DSI), het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) en ingeschreven bij de KvK.

Direct bereikbaar

Peter Roos, Vermogen in Balans.
Peter Roos, vermogensbeheerder
Tel. 0637254348
Tom Spaan, Vermogen in Balans.
Gregor Pak, vermogensbeheerder
Tel. 06 53 55 93 43
Tom Spaan, Vermogen in Balans.
Tom Spaan, vermogensbeheerder
Tel. 06 83 23 06 65
Annelies de Reus, Dutch Compliance, Vermogen in Balans
Annelies de Reus, compliance-officer